Bijtringen

Kies je voor mooi, veilig en duurzaam,  dan kies je voor een bijtring van Beebies & Beads. Elke bijtring is een uniek ontwerp.  Bij Beebies & Beads vind je bijtringen zonder naam én gepersonaliseerde bijtringen. Zo is er voor ieder wat wils. Onze bijtringen worden handgemaakt gemaakt van veilige en kindvriendelijke materialen. Wist je dat je onze bijtringen kunt koelen in de koelkast? Ga je op stap met jouw kleintje? Onze bijtringen stop je gemakkelijk in de luiertas. Zo heb je altijd een bijtring bij de hand. 

Met liefde handgemaakt

Bij Beebies & Beads vind je handgemaakte bijtringen in de mooiste kleuren en meest gedurfde ontwerpen. Met of zonder naam. Voor jouw kleintje of als cadeau. Al onze bijtringen worden in Nederland gemaakt. We gebruiken alleen veilige en kindvriendelijke materialen bij onze bijtringen. Onze bijtringen hebben altijd maar één houten ring en soms nog een extra siliconen ring. We gebruiken nooit twee houten ringen, omdat dit de kans op breken verhoogd.

Doorkomende tandjes

Elke baby krijgt last van doorkomende tandjes. Een bijtring is een echte must-have voor je kleintje en kun je gebruiken van het moment dat jouw kleintje behoefte heeft aan sabbelen, kauwen of last heeft van doorkomende tandjes. Bijtringen helpen je kindje om de pijn van doorkomende tandjes te verminderen en het stimuleert de fijn-motorische ontwikkeling. 

 • Een bijtring of bijtkoord geeft verlichting en zorgt voor minder pijn bij je kleintje.
 • Heeft een masserende werking.
 • De lichte druk helpt de tandjes sneller doorkomen. 
 • Helpt bij de ontwikkeling van de kaak.

Fijn-motorische ontwikkeling

 • Een bijtring stimuleert ook de sensorische ontwikkeling van je kleintje.
 • Een bijtring stimuleert de oog-handcoördinatie van je kleintje.
 • Onze bijtringen en bijtkoorden zijn leuk om mee te spelen!

Bijtring als (kraam)cadeau

Een bijtring is perfect om te geven als (kraam)cadeau. Met of zonder naam. Het is een must-have voor elke ouder. Maak de bijtring persoonlijk door het speenkoord te personaliseren met de naam van het kleintje. Kies je voor een bijtring met naam, dan kies je voor een persoonlijk cadeau met emotionele waard. Het is niet alleen een mooi praktisch cadeau, maar het geeft betekenis aan een bepaalde periode in het leven van het kleintje en de ouders. 

Veiligheid

Bij Beebies & Beads kies je voor een veilig product die voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen (NEN-EN 12586). Wij zorgen ervoor dat onze producten goed zijn getest voordat jij het ontvangt. Daarnaast nemen we nog een aantal extra veiligheidsmaateregelen:

 • We maken bij het maken van een bijtringen alleen gebruik van de 'knoopmethode'. Zo verlagen we het risico op zwakke punten in het satijnkoord.
 • We gebruiken voor onze bijtringen hoogwaardig satijnkoord met een dikte van 2mm. 
 • Alle kralen zijn BPA vrij en bevatten geen schadelijke stoffen.
 • Onze bijtringen bevatten maar één beukenhouten ring. De reden daarvoor is dat meerdere houten ringen aan één bijtring, de kans wordt verhoogd dat de ringen breken door eventuele druk die erop komt te staan. Daarnaast maken we gebruik van siliconen ringen. Zo waarborgen we de veiligheidsnormen en is het leuk speelgoed voor jouw mini. Een win-win!

Wat kun je zelf doen:

 • Laat je kleintje nooit alleen spelen met een bijtring in verband met verstikkingsgevaar.
 • Controleer een bijtring altijd op beschadigingen, slijtage of loszittende onderdelen.
 • Alle bijtringen worden met liefde handgemaakt en bestaan uit siliconen en onbehandelde houten kralen. Afgemaakt met een houten clip. Zo blijven onze producten veilig.
 • Geef je de bijtring mee aan jouw kleintje naar het kinderdagverblijf. Stel het kinderdagverblijf dan op de hoogte van de veiligheidsinstructies.
 • Wij verwerken geen speciale tekens (vb. ë,ó,ă) in onze producten.

Beebies & Beads is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik.

Customize it!

Bij Beebies & Beads kun je al onze producten personaliseren of helemaal zelf ontwerpen. Customize it! Stuur ons een mail. En wij maken jouw unieke one-off. Dat klinkt als een échte must-have toch?