Knuffelkoorden

Knuffelkoorden van Beebies & Beads

Heeft jouw kleintje een lievelingsknuffel die overal mee naartoe gaat? Dan is dit knuffelkoord echt iets voor jouw kleintje!

Met de twee handige clips, clip je de knuffel zo vast aan het jasje of truitje van je kleintje. Of aan je tas. Zo heeft jouw kleintje zijn of haar knuffel altijd bij de hand. En kun jij met een gerust hart op pad. Kies je voor een mooi, veilig en duurzaam knuffelkoord, dan kies je voor Beebies & Beads. Bij Beebies & Beads vind je knuffelkoorden zonder naam. Elk knuffelkoord is uniek. Clip het knuffelkoord gemakkelijk aan een jasje, truitje of autostoel. Een knuffelkoord is praktisch, maar ook leuk om in de herinneringen box te doen van jouw kleintje voor later. 

Met liefde handgemaakt

Bij Beebies & Beads vind je handgemaakte knuffelkoorden in de mooiste kleuren en meest gedurfde ontwerpen. Voor jouw kleintje of als cadeau. Al onze knuffelkoorden worden in Nederland gemaakt. We gebruiken alleen veilige en kindvriendelijke materialen bij onze knuffelkoorden en zijn nooit langer dan 22 cm inclusief clip.

Knuffelkoord personaliseren

Wil je een knuffelkoord met naam. Dat kan. We maken ook gepersonaliseerde knuffelkoorden. Kies een van de knuffelkoorden in onze shop en laat ons in de opmerking weten dat je een gepersonaliseerd knuffelkoord wilt hebben. We nemen dan contact met je op over de keuze die je hebt in letterkralen. Tip: kijk eens bij onze speenkoorden met naam. Daar zie je onze selectie aan letterkralen.

Knuffelkoord als (kraam)cadeau

Een knuffelkoord is perfect om te geven als (kraam)cadeau. Heel veel kleintjes vinden knuffels niet alleen leuk om mee te spelen, maar een knuffel geeft ook een veilig en geborgen gevoel. Maak het knuffelkoord persoonlijk door het knuffelkoord te personaliseren met de naam van het kleintje. Kies je voor een knuffelkoord met naam, dan kies je voor een persoonlijk cadeau met emotionele waard. Het geeft betekenis aan een bepaalde periode in het leven van het kleintje en de ouders. Ook leuk om in de herinneringen box te stoppen voor later.

Customize it!

Wil je een knuffelkoord personaliseren of helemaal zelf ontwerpen? Customize it! Stuur ons een mail. En we maken jouw unieke one-off. Dat klinkt als een échte must-have toch?

 

Veiligheid

Bij Beebies & Beads kies je voor een veilig product die voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen (NEN-EN 12586). Wij zorgen ervoor dat onze producten goed zijn getest voordat jij het ontvangt. Daarnaast nemen we nog een aantal extra veiligheidsmaatregelen:

 • We maken bij het maken van een speenkoord alleen gebruik van de 'knoopmethode'. Zo verlagen we het risico op zwakke punten in het satijnkoord.
 • We gebruiken voor onze speenkoorden hoogwaardig satijnkoord met een dikte van 2mm.
 • Onze speenkoorden worden dubbel geregen. 
 • Alle kralen zijn BPA vrij en bevatten geen schadelijke stoffen.
 • Onze bijtringen bevatten maar één beukenhouten ring. De reden daarvoor is dat meerdere houten ringen aan één bijtring, de kans wordt verhoogd dat de ringen breken door eventuele druk die erop komt te staan. Daarnaast maken we gebruik van siloconen ringen. Zo waarborgen we de veiligheidsnormen en is het leuk speelgoed voor jouw kleintje. Een win-win!

 

Wat kun je zelf doen:

 • Laat je kleintje nooit alleen spelen met een speen- of, bijtkoord of bijtring in verband met verstikkingsgevaar.
 • Gebruik een speen- of bijtkoord niet in bed.
 • Controleer een speenkoord of bijtkoord en bijtring altijd op beschadigingen, slijtage of loszittende onderdelen.
 • Alle speen-, bijt of knuffelkoorden en bijtringen worden met liefde handgemaakt. En bestaan uit siliconen en onbehandelde houten kralen. Afgemaakt met een houten clip. Zo blijven onze producten veilig.
 • De lengte van het speenkoord is zonder clip sluiting altijd 22cm lang. Zo voldoen we aan de Europese Veiligheidsnormen. 
 • Maak het speenkoord niet langer dan de 22 cm. En maak niets los. En maak het niet aan iets wat langer is vast. Zo blijft het speenkoord kort genoeg, zodat het niet om het nekje van jouw kleintje kan raken en verstrengeling wordt voorkomen. Dit is 22 cm zonder clip.
 • Geef je het speenkoord mee aan jouw kleintje naar het kinderdagverblijf. Stel het kinderdagverblijf dan op de hoogte van de veiligheidsinstructies.
 • We verwerken geen speciale tekens (vb. ë,ó,ă) in onze producten.

Beebies & Beads is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik.