Speenkoorden van Beebies & Beads

Een speenkoord van Beebies & Beads is een sieraad om het speentje van jouw kleintje nooit meer te laten verdwalen. Kies je voor een mooi, veilig en duurzaam speenkoord, dan kies je voor Beebies & Beads. Bij Beebies & Beads vind je gepersonaliseerde speenkoorden. Of speenkoorden zonder naam. Elk speenkoord is uniek. Clip het speenkoord gemakkelijk aan een jasje, truitje of autostoel. Een speenkoord kun je al vanaf de geboorte van je kindje gebruiken. Praktisch maar ook leuk om in de herinneringen box te doen van jouw kleintje voor later. 

Met liefde handgemaakt

Bij Beebies & Beads vind je handgemaakte speenkoorden in de mooiste kleuren en meest gedurfde ontwerpen. Met of zonder naam. Voor jouw kleintje of als cadeau. Al onze speenkoorden worden in Nederland gemaakt. We gebruiken alleen veilige en kindvriendelijke materialen bij onze speenkoorden.

Speenkoord als (kraam)cadeau

Een speenkoord is perfect om te geven als (kraam)cadeau. Met of zonder naam. Het is een must-have voor elke ouder. Maak het speenkoord persoonlijk door het speenkoord te personaliseren met de naam van het kleintje. Kies je voor een speenkoord met naam, dan kies je voor een persoonlijk cadeau met emotionele waard. Het geeft betekenis aan een bepaalde periode in het leven van het kleintje en de ouders. Ook leuk om in de herinneringen box te stoppen voor later.

Customize it!

Wil je een speenkoord personaliseren of helemaal zelf ontwerpen? Customize it! Stuur ons een mail. En we maken jouw unieke one-off. Dat klinkt als een échte must-have toch?


Veiligheid

Bij Beebies & Beads kies je voor een veilig product die voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen (NEN-EN 12586). Wij zorgen ervoor dat onze producten goed zijn getest voordat jij het ontvangt. Daarnaast nemen we nog een aantal extra veiligheidsmaatregelen:

 • We maken bij het maken van een speenkoord alleen gebruik van de 'knoopmethode'. Zo verlagen we het risico op zwakke punten in het satijnkoord.
 • We gebruiken voor onze speenkoorden hoogwaardig satijnkoord met een dikte van 2mm.
 • Onze speenkoorden worden dubbel geregen. 
 • Alle kralen zijn BPA vrij en bevatten geen schadelijke stoffen.
 • Onze bijtringen bevatten maar één beukenhouten ring. De reden daarvoor is dat meerdere houten ringen aan één bijtring, de kans wordt verhoogd dat de ringen breken door eventuele druk die erop komt te staan. Daarnaast maken we gebruik van siloconen ringen. Zo waarborgen we de veiligheidsnormen en is het leuk speelgoed voor jouw kleintje. Een win-win!

 

Wat kun je zelf doen:

 • Laat je kleintje nooit alleen spelen met een speen- of, bijtkoord of bijtring in verband met verstikkingsgevaar.
 • Gebruik een speen- of bijtkoord niet in bed.
 • Controleer een speenkoord of bijtkoord en bijtring altijd op beschadigingen, slijtage of loszittende onderdelen.
 • Alle speen-, bijt of knuffelkoorden en bijtringen worden met liefde handgemaakt. En bestaan uit siliconen en onbehandelde houten kralen. Afgemaakt met een houten clip. Zo blijven onze producten veilig.
 • De lengte van het speenkoord is zonder clip sluiting altijd 22cm lang. Zo voldoen we aan de Europese Veiligheidsnormen. 
 • Maak het speenkoord niet langer dan de 22 cm. En maak niets los. En maak het niet aan iets wat langer is vast. Zo blijft het speenkoord kort genoeg, zodat het niet om het nekje van jouw kleintje kan raken en verstrengeling wordt voorkomen. Dit is 22 cm zonder clip.
 • Geef je het speenkoord mee aan jouw kleintje naar het kinderdagverblijf. Stel het kinderdagverblijf dan op de hoogte van de veiligheidsinstructies.
 • We verwerken geen speciale tekens (vb. ë,ó,ă) in onze producten.

Beebies & Beads is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik.